Etusivu  Mökit  Palvelut  Tapahtumia  Kuvia  Yhteystiedot  Hinnasto  Palaute
 

Kahden hengen mökit
Alueelta löytyy 9kpl kahden hengen mökkejä - mökit 1-4 sekä 10-14. Mökeistä löytyy vuodepaikat kahdelle, sähkölämmitys, viltit ja tyynyt sekä pieni terassi.
Katso kuvat.

Kahden hengen rivitalohuoneet
Rivitalohuoneistoja löytyy kaikkiaan 10kpl; huoneet 19-28. Varusteluina huoneissa on vuodepaikat kahdelle, viltit ja tyynyt, sähkölämmitys, kylmä vesi, keittolevy, ruokailuastiat ja jääkaappi.
Katso kuvat.

Neljän hengen pienet mökit
Neljän hengen mökkeihin kuuluvat mökit 5-9 sekä 47-63, eli kaikkiaan 22kpl. Varusteluna näissä kaksi kerrossänkyä, viltit ja tyynyt, sähkölämmitys ja jääkaappi.
Katso kuvat.

Neljän hengen isommat mökit
Neljän hengen isompia mökkejä alueelta löytyy muhkeat 28kpl; mökit 32-46 ja 64-76. Kaikissa mökeissä kaksi kerrossänkyä, viltit ja tyynyt, sähkölämmitys, jääkaappi, keittolevy sekä ruokailuastiat.
Katso kuvat.

Neljän hengen rivitalohuoneet
Neljän hengen rivitalohuoneistoksi lukeutuu huoneet 15-28, eli kaikkiaan 4 huoneistoa. Varusteinaan kaksi kerrossänkyä, viltit ja tyynyt, sähkölämmitys, kylmä vesi, keittolevy, ruokailuastiat ja jääkaappi.
Katso kuvat.

Hongell nro 31
"Hongell" mökistä makusijoja löytyy kaikkiaan viisi. Makuualkovi kahdelle ja kerrossänky kolmelle. Varusteina viltit ja tyynyt, sähkölämmitys, jääkaappi, keittolevy, ruokailuastiat, avotakka, sauna, suihku & WC
Katso kuvat.

Mökki numero 77
Mökissä makuutiloina makuualkovi kahdelle, yksi kerrossänky alakerrassa ja parvella kaksi patjaa. Varusteisiin kuuluu viltit ja tyynyt, sähkölämmitys, jääkaappi, keittolevy, ruokailuastiat, avotakka, sauna, suihku & WC.
Katso kuvat.

Camping-Hiekkasärkät Oy
  Ahmantie 6
  85100 Kalajoki
  Puh. (08) 4692 380
  Fax. (08) 4692 381